Eerste elftal onderuit in Finsterwolde - V.V. Veelerveen

Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Eerste elftal onderuit in Finsterwolde

BNC 1 (zon)

4 - 1

Veelerveen 1 (zon)

Competitie

4e klasse C

Datum

30 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

J. de Vries

Accommodatie

Sportpark De Hardenberg
Klinkerweg 135
9684AC
FINSTERWOLDE
tel. 0597-331634

De vijfde competitiewedstrijd van v.v. Veelerveen werd verloren met 4-1 van BNC. De Finsterwolders waren fysieker, gretiger en hadden nauwelijks kansen nodig.

We kwamen nog wel op voorsprong. Na een minuut of 20 spelen was het Jesse Bergman die met een steekpass Kevin Rosevink aanspeelde. Die gaf een voorzet op Yannick Kruizinga, die dan ook de 0-1 aantekende.
Daarna konden we de score nog uitbreiden, maar de mannen van trainer Boelo Dekker verzuimden te scoren. BNC benutte de kansen wel en scoorde kort voor rust de 1-1. Een fractie later werd een vrije trap van BNC nog door keeper Stan van der Weide gepareerd, maar in de rebound werd er alsnog gescoord. En zo keken we in de rust tegen een 2-1 achterstand aan.

In de tweede helft kregen we opnieuw een 100% kans op scoren, maar de bal ging er niet in. En weer was het BNC die de kansen wel afmaakte. Ongelukkig uitverdedigen werd afgestraft, waardoor het 3-1 werd en even later werd het ook nog 4-1 door een prachtig schot van Rogier Ganzeveld.

We staan nu samen bovenaan in de vierde klasse C met BNC, dat een beter doelsaldo heeft. THOS staat op de derde plek, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Reinier Edens was op de fiets naar Finsterwolde gekomen om een fotoreportage te maken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!