Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Terugkeer oude bekenden en nieuw talent!

3 juni 2022 7:30


Opnieuw zijn we verheugd om een drietal overschrijvingen aan te kondigen: Lars van Ravenhorst en Martijn Busscher keren terug en ook verwelkomen wij Sander Bont.

Van Ravenhorst wil zijn laatste actieve jaren in een hoofdmacht graag spelen bij de club waar hij begon en het langst heeft gespeeld. Hij brengt redelijk wat ervaring mee en hoopt zodoende van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de jonge Veelerveenster selectie. 

Busscher studeerde en woonde in de stad, maar gaat weer thuis wonen. Hij miste het spelen voor Veelerveen en is blij om weer terug te zijn. Hij kijkt er naar uit om weer in het geel te spelen. Hij is een controleur op het middenveld, maar kan ook op andere posities prima uit de voeten. 

De in Veele woonachtige Bont speelt het liefst op echt gras. En dat kan het dichtstbij in Veelerveen. Ook hij is een middenvelder, maar komt terug van een aantal langdurige blessures. Hij zal eerst nog werken aan een volledig herstel. 

Op woensdag 13 juli aanstaande speelt Veelerveen thuis tegen FC Groningen om 19.00 uur. Daar kijken alledrie de mannen geheid naar uit. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!