Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Veelerveen wint net niet in Buinen

30 oktober 2018 11:30

Met een 3-2 nederlaag, maar wel goed voetbal, ging Veelerveen afgelopen zondag, 28 oktober, weer naar huis.

Na 5 nederlagen op rij ging Veelerveen vol goede moed naar Buinen. De eerste 15 minuten was Veelerveen de betere ploeg alleen wist het zichzelf niet te belonen. Een vrije trap van Buinen belandde via de lat in de voeten van een speler van Buinen en die wist de bal binnen te schuiven, 1-0.

Met twee uitstekend spelende jonge gasten op de vleugels (Jesper van der Weide en Tim Kampshoff) was Veelerveen meerdere keren gevaarlijk, het genadeloos afmaken van voorzetten bleef echter uit.
Na de rust ging Veelerveen vol op de aanval om de gelijkmaker te forceren en dat resulteerde in een paar leuke kansen. Na een half uur spelen in de tweede helft wist Buinen echter via een voorzet de 2-0 op het scorebord te noteren; de verdediging van Veelerveen stond erbij en keek ernaar. Veelerveen moest noodgedwongen wisselen en dat pakte niet slecht uit. Met Jesse Bergman, Martijn Busscher en Barry Haas was Veelerveen zeer gevaarlijk. Laatst genoemde wist een penalty te forceren en deze werd keurig binnen geschoten door Yannick Kruizinga. In de laatste minuten kopte Barry Haas de 3-2 nog tegen het net, maar het was te laat voor Veelerveen. Buinen was deze middag de winnaar onder een zeer goed leidende scheidsrechter A. Molema.

Opstelling Veelerveen: Owen Riks – Daniel Wubs – Ivar Mulder – Roy Dekker – Sem Kampshoff – Yannick Kruizinga – Bas Dekker (65 e   min. Jesse Bergman) – Aron Ammersken – Jesper van der Weide – Jacky Oosterbaan (75  e  min. Barry Haas) – Tim Kampshoff (75  e  min. Martijn Busscher).