Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Met 3-0 onderuit in Vinkhuizen

12 februari 2024 14:30

Hadden we thuis bijna een punt gehaald tegen de Groninger Boys op 1 oktober jl., afgelopen zondag gingen we met 3-0 onderuit in Vinkhuizen. Enigszins geflatteerd, maar we stonden weer met lege handen. Mede doordat we niet wisten te scoren.

In de eerste helft voetbalden we best aardig. Groninger Boys voerde iets meer de boventoon, maar wij creëerden de 100%-kansen. Die we niet wisten te benutten en dus was de stand nog 0-0 in de rust.
De tweede overwinning in deze competitie leek dichtbij.

Echter toen we na een minuut of 10 in de tweede helft onnodig balverlies leden in de verdediging, strafte Groninger Boys dit meteen af. En toen liepen we achter de feiten aan.
Nadat Vester Spackman in het veld was gekomen voor Jesse Bergman, viel een kopbal  met een boog over onze keeper Klungel in het doel en was het zowaar 2-0. En zo was een overwinning verder weg dan ooit.

Olaf Gijben kwam als extra spits in het veld voor de linksback Tim Kampshoff met als doel één of meer goals te forceren. Maar het doelpunt viel juist aan de andere kant, waardoor 3-0 uiteindelijk de eindstand was.

We zullen onze kansen moeten zien af te maken, dan loopt een wedstrijd heel anders. Volgende week en inhaalwedstrijd: thuis tegen Engelbert.