Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Forse nederlaag tegen V.V. Actief

5 december 2023 14:45

Tegen V.V. Actief kwamen we flink tekort. We kregen te makkelijk goals tegen, waar we zelf toch ook heel wat mogelijkheden creëerden. Maar als je met 6-2 de bietenbrug opgaat, heb je het niet goed gedaan.

Nog zonder Kevin Rosevink, maar wel weer met Yannick Kruizinga in de basis begonnen we de wedstrijd tegen v.v. Actief in Eelde.  Al binnen vijf minuten keken we tegen een 1-0 achterstand aan na een ongelukkige actie in de verdediging. Eenzelfde onachtzaamheid leverde v.v. Actief ook de 2-0 op.
Gezien het veldspel, dolven we echt niet het onderspit, maar we maakten te veel onnodige fouten.
Er gloorde hoop aan de horizon toen Jesse Bergman na een half uur spelen drie man uitkapte en via de paal de 2-1 scoorde. Heel lang konden we daar niet van genieten, want op slag van rust maakte Actief nog de 3-1.

Na de rust begonnen we heel gretig aan de tweede helft. En dat wierp zijn vruchten af. Een goede fase onzerzijds werd beloond met een goal, gemaakt door Jeffry van der Veen: 3-2. We zaten op dat moment in de goede flow en werden door de meegereisde supporters vanaf de kant opgezweept om deze lijn door te zetten. En dat lukte bijna! Yannick Kruizinga kopte tegen de paal. Dit had de gelijkmaker kunnen zijn en de ommekeer van de wedstrijd.
Maar helaas pakte het anders uit. We kregen zelfs nog drie goals om de oren, doordat we achterin te veel ruimte weggaven. De Eelder aanvallers wisten hier dankbaar van te profiteren en stuurden ons met een 6-2 nederlaag weer naar huis.

Volgende week ontvangen we de nieuwe koploper in Veelerveen: Peize. Een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Reinier Edens maakte een fotoreportage van de wedstrijd.