Veelerveen verslaat Heiligerlee - V.V. Veelerveen

Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Veelerveen verslaat Heiligerlee

14 februari 2023 9:15


Afgelopen zondag kwam voetbalvereniging Heiligerlee bij ons op bezoek voor het duel in de vierde klasse C. We wisten met 2-1 te winnen, maar moesten wel een rode kaart incasseren.

Het begin was voor Heiligerlee; we kwamen moeilijk uit de startblokken. Toch kwamen we na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong door een goal van Kevin Rosevink. Met deze stand gingen we ook de rust in.

De tweede helft was duidelijk voor ons. Na een half uur spelen breidde Kevin Rosevink de voorsprong uit naar 2-0 uit een corner. En dat frustreerde Heiligerlee die met name bij monde van aanvoerder Gert Reininga het ongenoegen uitte. Pas diep in de tweede helft werd zijn aanhoudende klaagzang met geel bestraft.

In de eindfase bracht Heiligerlee de spanning in de wedstrijd nog terug door de 2-1 te maken. We maakten het onszelf onnodig moeilijk en incasseerden nota bene op slag van het eindsignaal nog een rode kaart. Yoran Reit moest het veld verlaten, omdat hij zijn frustratie uitte na een grove overtreding van Heiligerlee.

De stand bleef onveranderd en we wisten gelukkig de drie punten te behouden: 2-1. Nu staan we zes punten los van de nummer twee: THOS. Zij kwamen niet in actie, omdat de uitwedstrijd tegen Bellingwolde was afgelast. THOS heeft zodoende één wedstrijd minder gespeeld.

Aanstaande zondag gaan we op bezoek bij buurman Bellingwolde.

Reinier Edens maakte weer de foto’s van de wedstrijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!