GKC (zon) - Veelerveen 1 (zon)

GKC (zon)

Veelerveen 1 (zon)

Jelle Oost (penalty)
Jelle Oost (schot)

5e klasse D

20 september 2020 14:00

Sportpark Lewenborg
Kluiverboom 1
9732KZ
GRONINGEN

GKC kende een uitstekende start en won met ruime cijfers van Veelerveen.

GKC is de competitie uitstekend begonnen met een 6-2 overwinning op nieuwkomer Veelerveen. De ploeg uit Gasselte draaide vorig seizoen ook al bovenin mee en kan ook dit seizoen wel eens hoge ogen gaan gooien. Ook van nieuwkomer Veelerveen werd het een en ander verwacht, maar dat kreeg direct een forse nederlaag te verwerken in Gasselte. GKC kende een flitsende start en stond al halverwege de eerste helft met 3-0 voor dankzij twee treffers van Danny Kolp en een goal van Patrick Zondag. Dat bleek ook tevens de ruststand te zijn, waarna beide doelpuntenmakers ook nog na rust weer van zich lieten gelden. Kolp zorgde voor de 4-0 waarna Veelerven wat terugdeed via Jelle Oost. Ook Zondag noteerde een hattrick en bracht de stand op 6-1, waarna het slotakkoord nog voor de bezoekers was. Wederom was Oost de doelpuntenmaker, eindstand: 6-2.

Bron: FC Kanaalstreek