V.V. Veelerveen speelt op 13 juli tegen FC Groningen

Vandaag, 18 mei 19:00  We waren er al een tijdje mee bezig, maar nu is het dan echt definitief: op woensdag 13 juli spelen wij thuis een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. En dat is natuurlijk een cadeautje in ons 90ste verjaardagsjaar! meer »

V.V. Veelerveen KAMPIOEN

Gisteren, 17 mei 22:00  Afgelopen zondag wonnen we met 0-8 van hekkensluiter Oldambtster Boys. Daarmee werden we kampioen in de vijfde klasse C. meer »

De Goddelijke Kanaries: Poep en een scheet

13 mei 19:30  En weer loopt er een voetbalseizoen ten einde voor De Goddelijke Kanaries. Kleurloos seizoen natuurlijk weer. Net als de meeste andere en dus besloot uw verslaggever een figuurlijk duikje te nemen in het darmkanaal van de vleesgeworden winderigheid Janske Zwaarman. Waarschuwing! Dit verslag is niet bestemd voor jonge lezers of voor mensen met een zwakke maag.meer »

Kampioensfeest in voorbereiding

13 mei 14:15  Aanstaande zondag spelen we uit tegen de Oldambtster Boys in Nieuw Scheemda. Bij minimaal gelijkspel zijn we kampioen! En dat willen we uiteraard vieren. meer »

Eerste elftal op kampioenkoers

11 april 17:15  Nog steeds is ons eerste ongeslagen in de vijfde klasse. Ook vv Alteveer wisten de mannen van Boelo Dekker aan de zegekar te binden. Het werd 2-0.meer »

Hoofdveld op de schop!

9 april 21:30  Vanaf morgen zullen de thuiswedstrijden op ons tweede veld worden gespeeld. Het hoofdveld gaat op de schop. meer »