Home - V.V. Veelerveen

Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Home

 

Weergoden Kroegentoernooi goed gezind

30 mei 11:15  Het was een prachtige dag afgelopen Eerste Pinksterdag! Qua weer, qua sfeer en qua verloop van het Joop Toorn Horecatoernooi, ook wel bekend als Kroegentoernooi. Er streden 27 teams op de velden van voetbalvereniging Veelerveen om de eerste plaats; Veelerveen Mien Leem 2 trok aan het langste eind.meer »

248x gelezen

Alle wedstrijden afgelast

20 mei 13:30  Door een tragische gebeurtenis bij één van onze leden gaan alle wedstrijden morgen NIET door. meer »

319x gelezen

Bericht van de voetballiefhebber

1 mei 13:15  Vorige week ontvingen we weer bericht van de anonieme voetballiefhebber. Hij of zij doet verslag van ons tweede elftal. Onderstaand een update: meer »

311x gelezen

Voor tweede keer op rij kampioen!

18 april 10:15  Na een gelijkspel tegen THOS op Tweede Paasdag misten we nét het kampioenschap. Maar een week later lukte het ons uiteindelijk wel! Voor de tweede keer op rij kampioen. Met de 1-4 overwinning op Gieterveen behaalden we een puntentotaal van 39 uit 16 wedstrijden. En daar kan niemand uit de 4e klasse C meer aankomen. meer »

335x gelezen

Kampioenschap in vierde klasse C uitgesteld

11 april 16:45  Voor het oog van ruim 400 toeschouwers speelden we op Tweede Paasdag gelijk tegen THOS uit Beerta. En dat was net niet genoeg om het kampioenschap te vieren. Dat volgt mogelijk aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen Gieterveen. meer »

347x gelezen

Dagboek van een Goddelijke Kanarie deel 13

31 maart 16:30  De 45+-handstokkencompetitie staat weer, na één klein uitstelmomentje (klotenweer) op punt van beginnen. Lekker ouwe lullenvoetballen onder een behaaglijk lentezonnetje. Reden voor Erik Rouppé om weer eens achter zijn laptop te kruipen.meer »

401x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!