Home - V.V. Veelerveen

Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Home

 

Traditionele oliebollenactie

30 november 12:00  Op zaterdag 30 december organiseren wij de traditionele oliebollenactie. De vooraf bestelde oliebollen, die bij bakker Brans in Nieuwe Pekela worden gebakken, worden in de regio aan huis bezorgd.meer »

34x gelezen

Onbenutte kansen leiden ons naar nederlaag

28 november 7:30  De mannen van Jordin Louwes stonden iets anders opgesteld en dat leek zijn vruchten af te werpen tegen EHS’85. Het eerste kwartier domineerde V.V. Veelerveen het spel en kregen ze legio kansen op de 1-0. Maar die bleef uit. Het werd uiteindelijk 1-2.meer »

6x gelezen

Dagboek van een Goddelijke Kanarie deel 15

17 november 16:30  Het is inmiddels alweer een maandje of twee geleden dat De Goddelijke Kanaries op bedevaart gingen naar het Ermerstrand. Voor de derde keer alweer. Hoog tijd dus voor een update omtrent dit twijfelachtig treffen door Erik Rouppé. Om te eindigen met een klein, kort gedichtje naar aanleiding van de smadelijke 1-4 nederlaag van De Goddelijke Kanariekuikens, onlangs tegen het naburige vv Westerwolde. Omdat het bijna Sinterklaas ismeer »

421x gelezen

Opnieuw puntloos; dit keer tegen Gieten

7 november 14:45  Na het onnodige verlies thuis tegen Muntendam gingen we afgelopen zondag vol goede moed richting Gieten. Onze spelers en enkele supporters reisden samen in een spelersbus er naar toe.meer »

115x gelezen

Punten gemorst tegen Muntendam

1 november 9:30  Jaren geleden stonden we voor het laatste officieel tegen over elkaar. Nu was er weer zo’n moment: het competitieduel in de derde klasse B tussen Veelerveen en Muntendam.meer »

165x gelezen

45+ toernooi vanavond gaat NIET door

20 oktober 11:30  Vanwege het verwachte slechte weer, gaat het 7x7 45+-toernooi vanavond NIET door. De wedstrijden tegen Wildervank, Westerwolde, SJS, en Wedde krijgen een nieuwe datum. meer »

59x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!