Contract met Boelo Dekker verlengd

27 november 14:45  We hebben het contract met de hoofdtrainer, Boelo Dekker, verlengd. Dekker werd afgelopen zomer opnieuw gecontracteerd en staat momenteel met zijn team ongeslagen aan kop in de vijfde klasse C.meer »

Prik Doorman

22 november 20:00  De competitie 2021-2022 is alweer een poosje op gang, maar van de verrichtingen van het vierde elftal van de voetbalvereniging Veelerveen, verrekte weinig berichtgeving. Tot nu. Lees hier een ooggetuigenverslag van Erik Rouppé van de afgelopen weken of beter gezegd: maanden.meer »

Kraker Veelerveen - Yde de Punt LIVE via Facebook

19 november 12:15  Aangezien er geen publiek is toegestaan bij de sportwedstrijden vanwege de coronamaatrdegelen proberen wij zondag de wedstrijd LIVE te verslaan via Facebook. meer »

Vacature Assistent-Trainer

2 november 21:15  Ter aanvulling van onze trainersstaf zijn we op zoek naar een assistent-trainer. meer »

Laatste stemweek Rabobank Club Support

20 oktober 16:15  Zoals veel clubs in de regio doen ook wij mee aan de actie van de Rabobank: Rabo Club Support. Leden van de Rabobank mogen zelf kiezen op welke club ze stemmen. Deze week is de laatste week dat er gestemd kan worden.meer »

Update corona maatregelen

26 september 8:30   per 25 september 2021meer »