Home - V.V. Veelerveen

Winst in derby tegen Wedde

Gisteren, 6 februari 20:15  WEDDE – De voetbalwedstrijd Wedde – Veelerveen eindigde in een 2-5 overwinning voor ons. We blijven daardoor aan kop in de vierde klasse C. meer »

Dagboek van een Goddelijke Kanarie deel 12

23 januari 19:00  Het is vandaag, 23 januari 2023, alweer een week geleden dat een groot deel van De Goddelijke Kanaries terugkeerde van een Mediterraan trainingskamp aan de Portugese kust. Trainingskamp, haha! Zon, zee, zuipen, ziekenhuis? Het nét even te decadent snoepreisje was trouwens niet voor elke Kanarie weggelegd. Lees en huiver....meer »

Jordin Louwes nieuwe hoofdtrainer

9 januari 20:45  Vandaag is het contract getekend met Jordin Louwes. Hij volgt volgend seizoen Boelo Dekker op als hoofdtrainer van onze vereniging. meer »

Julian, Mart, Stan, Vester en Wouter winnen snerttoernooi

9 januari 13:15  Op het traditionele snerttoernooi dat gisteren plaatsvond in Vlagtwedde streden acht teams om een eerste plek. Julian, Mart, Stan, Vester en Wouter waren de beste!meer »

Kampioenen in de zaal!

9 januari 13:00  Het kerstzaalvoetbaltoernooi dat dit jaar in sporthal De Goorns in Gieten werd georganiseerd, is door ons gewonnen! In de voorrondes op 27 december jl. plaatsten we ons voor de finale die afgelopen zaterdag werd gespeeld.meer »

Snerttoernooi in zaal Vlagtwedde

4 januari 12:30  Aanstaande zondag is er het traditionele snerttoernooi in de zaal in Vlagtwedde. Dan luiden we samen met de leden het nieuwe jaar in, is er een zaalvoetbaltoernooi en eten we met elkaar een lekkere kom snert. meer »