Droomstart in de vierde klasse C

Gisteren, 26 september 11:00  Het eerste competitieduel in de vierde klasse C was meteen een derby. De buurmannen uit Wedde kwamen op bezoek. Na 90 minuten spelen stond er 8-1 op het scorebord. En dat is een droomstart voor ons pas gepromoveerde eerste elftal. meer »

Bericht van een voetballiefhebber: het tweede elftal, start seizoen 2022-2023

20 september 18:00  Daar waar in voorgaande seizoenen alleen de wedstrijdverslagen van het 1e elftal, de Goddelijke Kanaries en de jeugd het clubblad, vulde zal deze voetbalsupporter/ -liefhebber de verrichtingen van het 2e elftal gaan volgen en met u delen. Net als bij de verenigingen uit de omgeving is het 2e vaak een ondergeschoven kindje van een club, met spelers die net niet goed genoeg zijn voor het 1e elftal, met de beloften van de toekomst en met de jeugd (als toekomstige beloften).meer »

Einde bekeravontuur

20 september 16:15  Na twee verloren wedstrijden ligt ons eerste elftal uit de beker. Woensdag jl. werd nipt verloren van v.v. Sweel uit Zweelo en zondag gingen we met 6-2 de boot in tegen SC Erica. meer »

Stem een vrijwilliger naar de FC!

15 september 17:15  Net als voorgaande jaren organiseert FC Groningen de vrijwilligersactie, ditmaal op vrijdag 7 oktober rondom de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Doe ook mee en stem op een vrijwilliger, dan maak je zelf kans op een gesigneerd shirt.. meer »

VVS uit Oostwold wint damestoernooi

12 september 15:30  Afgelopen vrijdag werd er in Veelerveen voor de eerste keer een 7x7-toernooi georganiseerd. Met twaalf deelnemende teams en veel toeschouwers is het met recht een succes te noemen. meer »

7x7 DAMESTOERNOOI