Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Winst in eerste bekerwedstrijd

5 september 2022 12:45


Op zondag 4 september speelde ons eerste elftal de eerste bekerwedstrijd thuis tegen vijfdeklasser Roswinkel. De wedstrijd werd gewonnen met 5-1.

Na een intensieve, zware oefencampagne was het afgelopen zondag dan zover: de eerste officiële wedstrijd. Een bekerduel tegen de mannen van Roswinkel Sp., die vorig seizoen nét niet promoveerden uit de vijfde klasse. 

Na bijna een half uur spelen, opende Yannick Kruizinga de score. Enkele minuten  daarna schoot Kevin Rosevink raak, na een perfect uitgevoerde aanval en in de 32e minuut maakte Yannick Kruizinga de 3-0 voor Veelerveen. Binnen een minuut of tien vonden we drie keer het net! 

Met deze stand gingen de mannen de rust in. 

In de tweede helft was het spelbeeld iets minder dan in de eerste. De warmte speelde parten en ook het relatief droge veld, was zwaar. Roswinkel hielp ons uiteindelijk de score uit te breiden. Door een eigen goal werd het 4-0. 

Daarna volgde een wat slordige fase. Passes kwamen niet aan en kleine misverstanden onderling, waarvan Roswinkel profiteerde: 4-1. 
We herpakten ons in het laatste deel van de wedstrijd. Een voorzet van Yannick Kruizinga werd uiteindelijk verzilverd door Swen Wichertjes. Hij bepaalde de eindstand: 5-1. 

Volgende week zondag zijn we vrij en op woensdagavond 14 september spelen we om 19.00 uur de tweede bekerwedstrijd tegen vv Sweel uit Zweeloo. 

Met dank aan Reinier Edens voor de foto's. Kijk voor meer beelden op zijn pagina.

DSC01941.JPG

Bron: www.mooioostgroningen.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!