Sponsors

De hoofdsponsor van onze club is:

Selectie V.V. Veelerveen opnieuw uitgebreid

26 mei 2021 11:30


Met de komst van Wouter de Jong en Swen Wichertjes wordt onze selectie opnieuw uitgebreid. Ze komen over van de voetbalvereniging WVV, waar ze uitkwamen voor de zondagselectie.

De Jong maakt de overstap naar onze club, omdat hij met name de sfeer fantastisch vindt. Hij kwam al vaak naar ons sportpark voor een thuiswedstrijd en kent ook een flink aantal selectiespelers. De Jong is centrale verdediger en was eerder al een vaste waarde voor de V.V. Bellingwolde. Hij vindt dat Veelerveen nu een goede en gemotiveerde groep spelers heeft. Hij denkt bovenin te kunnen meedraaien in de vijfde klasse. De Jong: "Heb vooral heel veel zin in de zondagmiddag wanneer we als team op het veld staan te strijden voor de drie punten en dit vervolgens samen kunnen vieren".

Wichertjes kan op de fiets naar ons sportpark komen. Eén van de redenen waarom hij na een geweldige, leerzame periode bij WVV de overschrijving heeft aangevraagd. Hij vindt het tijd om een vaste waarde te worden op de zondagmiddag en hoopt belangrijk te worden voor de club. Wichertjes ziet kansen voor promotie met een grote groep jonge en gemotiveerde spelers. Wichertjes: "Ik kijk er het meest naar uit om na een lange (corona) periode weer lekker te voetballen en plezier te hebben in het spelletje". Ook vindt de centrale middenvelder de sfeer bij Veelerveen fantastisch en ziet graag dat er op het sportieve vlak mooie dingen gebeuren, om het daarna samen heel gezellig te hebben. 

Door de aanvulling van deze twee talenten komt het aantal spelers van de selectie op 25. Het komend seizoen komt de hoofdmacht van V.V. Veelerveen uit in de vijfde klasse. Naar een nieuwe trainer wordt nog gezocht. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!